Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Termeni si conditii


Acesti termeni si conditii va guverneaza accesul si folosinta portalului SalaBucuresti (SITE). Pentru utilizarea acestui SITE este necesara citirea in prealabil a acestor termeni si conditii si acceptarea acestora in totalitate, fara limitari si clarificari. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest document, nu accesati sau folositi SITE-ul “salabucuresti.ro' si serviciile oferite prin intermediul acestuia. Prin accesarea in continuare a acestui SITE si a serviciilor oferite in cadrul acestuia, va exprimati acordul cu termenii si conditiile detaliate mai jos.

Acest site este sub controlul si este operat de TRIUMF INTERACTIVE SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/414/1994, CIF RO5127537

DEFINITII
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni descrisi mai jos cu majuscule vor avea intelesurile specificate mai jos

  • SALABUCURESTI.RO - Societatea Comerciala TRIUMF INTERACTIVE SRL, organizata in baza legii romane.
  • SITE - Domeniile “www.sala-bucuresti.ro' ,' www.salabucuresti.ro' , “http://salabucuresti.ro' “http://sala-bucuresti.ro' si subdomeniile acestora, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele si serviciile asigurate/oferite de catre SALABUCURESTI.RO
  • “UTILIZATOR' - reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE.
  • CONTINUT - are urmatoarea definitie:
    - toate informatiile de pe site (text, imagini, fotografii, fisiere audio, video, date privind locatia si celelalte forme de comunicatie), care pot fi vizualizate/accesate prin utilizarea unui echipament informatic.
    - continutul oricarui mesaj electronic (email) trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre SALABUCURESTI.RO prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare posibil
    - informatii legate de serviciile, produsele sau tarifele practicate de SALABUCURESTI.ro intr-o anumita perioada sau de catre un tert cu care SALABUCURESTI.ro are incheiate contracte de parteneriat.

-------------
1. Termeni generali

Termenii si conditiile se pot modifica oricand fara un anunt in prealabil. Vizitarea site-ului SalaBucuresti.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor.
Echipa SalaBucuresti.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru pagube/stricaciuni suferite de vizitatori sau alte terte parti prin vizitarea si/sau folosirea informatiilor oferite in cadrul site-ului.

2. Descrierea serviciilor SalaBucuresti.ro

SalaBucuresti.ro asigura posibilitatea vizitatorilor de a naviga site-ul SalaBucuresti.ro si de a se abona la newsletter-ul propriu.
Orice vizitator are dreptul de a inscrie o noua sala in directorul nostru. Inscrierea va fi anulata daca va contine date incorecte, detalii incomplete de contact sau cuvinte jignitoare. De asemenea, SalaBucuresti.ro isi rezerva dreptul de a alege daca va inscrie sau nu sala respectiva in directorul sau fara a furniza motive utilizatorului care a trimis cererea de inregistrare a salii.
Utilizatorul are dreptul de a comanda produse din cadrul magazinului online SalaBucuresti.ro respectand politica de returnare si conditiile prevazute in O.G. 130/2000, numai daca produsul este nedeteriorat, nedesfacut si in aceeasi conditie ca atunci cand a fost primit de catre cumparator.

3. Modificarea conditiilor de utilizare a serviciilor SalaBucuresti.ro
SalaBucuresti.ro poate schimba prezentele Conditii ale serviciului in orice moment, fara o notificare in prealabil.
Folosirea in continuare a Serviciului de catre Membru/utilizator constituie un raspuns afirmativ de (1) acceptare a Conditiilor serviciului si (2) acordul Membrului de a se conforma Conditiilor serviciului, precum si a modificarilor sale.

4. Eventuale modificari ale serviciilor SalaBucuresti.ro.
SalaBucuresti.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul fara notificare scrisa. SalaBucuresti.ro nu poate fi facuta raspunzatoare in fata Vizitatorului, Membrilor sau a unei terte parti daca SalaBucuresti.ro isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul.

5. Confidentialitate
Atat accesul electronic pe SalaBucuresti.ro cat si posta electronica (e-mail) este o corespondenta privata intre expeditor si destinatar. SalaBucuresti.ro nu va monitoriza, edita sau dezvalui continutul comunicatiilor private ale oricarui membru in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau acest lucru este necesar pentru a: (1) respecta prevederile legii sau indeplini procedurile legale intr-un proces intentat firmei prorietare a SalaBucuresti.ro (2) proteja si apara drepturile SalaBucuresti.ro, sau (3) actiona sub circumstante deosebite pentru a proteja siguranta personala, a membrilor sai si a publicului. Membrul confirma si este de acord ca firma proprietara a SalaBucuresti.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului comunicatiilor oricarui membru si nici nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora. Membrul confirma si este de acord ca anumite procesari tehnice ale mesajelor si a continutului acestora s-ar putea sa fie necesare pentru: (1) trimiterea si primirea mesajelor, (2) conformarea cu cerintele de conectare la reteaua Internet, (3) conformarea cu limitarile Serviciului sau (4) conformarea cu alte cerinte similare.

6. Datele de login si securitatea datelor.
Odata devenit Membru al Serviciilor, veti primi o parola si un cont. Sunteti in intregime raspunzator de pastrarea confidentialiatii parolei si contului, mai mult, sunteti in intregime raspunzator pentru oricare si toate activitatile desfasurate sub contul Dvs sau navigand in cadrul SalaBucuresti.ro. Membrul este de acord sa notifice SalaBucuresti.ro asupra oricarei folosiri neautorizate a contului Membrului sau orice alte violare a securitatii cunoscuta de Membru.

7. Garantii.
Vizitatorii si membrii SalaBucuresti.ro sunt de acord ca folosesc serviciile pe proriul lor risc. SalaBucuresti.ro denunta garantii de orice fel, exprimata sau ilicita expimata sau implicita, dar nu limitata la garantiile acordate marfurilor de folosire intr-un anumit scop sau de ne-atingere. SalaBucuresti.ro nu acorda garantii ca serviciile vor fi conform dorintelor vizitatorilor sau membrilor sau ca serviciile oferite vor fi prezente online nonstop, sigure, fara erori si nici nu garanteaza ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma utilizarii serviciilor SalaBucuresti.ro vor fi corecte sau ca eventuale defecte ale aplicatiilor vor fi corectate. Utilizatorii aplicatiilor SalaBucuresti.ro cat si membrii aplicatiilor sunt de acord ca descarcarea sau obtinerea oricarui material, date si/sau informatii, etc. obtinute prin vizitarea si/sau utilizarea serviciilor SalaBucuresti.ro se va face la discretia si pe riscul vizitatorilor/membrilor ce vor fi singurii raspunzatori pentru orice avarie si/sau pierdere de date la computerele acestora ca rezultat al accesarii sau transferului unor asemenea materiale sau/si date. SalaBucuresti.ro nu acorda nici un fel de garantie la nici un fel de bunuri sau/si servicii cumparate sau obtinute folosind aceste servicii sau orice alte tranzactii procesate folosind aceste servicii. Nici un fel de informatie sau acord, verbal sau scris obtinut de membrii SalaBucuresti.ro nu va acorda nici un fel de garantie in afara cazurilor expres mentionate.
Toate datele de contact al salilor au fost verificate telefonic sau primite prin cadrul formularului de inscriere. SalaBucuresti.ro nu acorda nicio garantie pentru datele furnizate in paginile de descriere ale salilor.

8. Daune, raspunderi.
SalaBucuresti.ro nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale, tangentiale rezultand din navigarea in cadrul SalaBucuresti.ro, folosirea serviciilor sau incapacitatea de folosire a serviciilor, pentru costul de procurare a unor bunuri sau/si servicii sau rezultand din cumpararea sau obtinerea oricaror bunuri si/sau servicii, a mesajelor receptionate sau a tranzactiilor introduse prin acest serviciu sau rezultand din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor membrilor dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi de profit, folosinta, date sau alte intangibile, chiar daca SalaBucuresti.ro a fost incunostiintata de posibilitatea unor asemenea daune.

9. Calitate de membru si revinderea serviciilor.
Dreptul de folosinta a serviciului este un drept personal al Membrului SalaBucuresti.ro. Membrul poate fi un singur individ cu un user si parola.
Membrul este de acord sa nu revanda sau sa foloseasca Serviciul in scopuri comerciale, fara acordul expres al SalaBucuresti.ro.

10. Comportarea membrilor.
Membrul este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin folosire unui Serviciu. Folosirea de catre Membru a Serviciului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international. Membrul este de acord: (1) sa respecte prevederile legii cu privire la transmisiile de date tehnice; (2) sa nu foloseasca Serviciul in scopuri ilegale; (3) sa nu interfereze sau sa afecteze retelele conectate la Serviciu; (4) sa respecte toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.
Serviciul foloseste reteua Internet pentru a trimite si primi anumite mesaje; de aceea comportarea Membrului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Membrul nu va folosi Serviciul pentru a trimite scrisori inlantuite, mesaje obscene sau liste de distributie a mesajelor pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces. Membrul consimte sa nu transmita prin Serviciu nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Membrul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. Orice incercare neautorizata de accesare a altor sisteme de computere este interzisa. Membrul nu se va amesteca si nu va influenta folosirea de catre al Membru sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a Serviciului sau a altor Servicii similare.
SalaBucuresti.ro, va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la Serviciu daca comportarea Membrului nu se va conforma prezentelor Conditii ale serviciului.
In cazul site-urilor din directorul web, echipa SalaBucuresti.ro.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau muta anumite site-uri daca acestea nu corespund categoriei respective si/sau sunt nefunctionale si/sau incalca anumite reguli prezente in aceste conditii.

11. Consimtamant si Degrevari
Membrul consimte sa degreveze SalaBucuresti.ro, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre Membru a Serviciului, violarea Contractului de Servicii de catre Membru sau din folosirea de catre o alta persoana a Serviciului prin computerul Membrului, de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati.

12. Terminarea serviciilor
Membrul sau SalaBucuresti.ro pot termina Serviciul cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat. SalaBucuresti.ro nu poate fi raspunzatoare catre Membru sau oricare alta terta parte pentru terminarea Serviciilor. Daca Membrul are obiectii in legatura cu prezentele Conditii ale serviciului sau oricare modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de Serviciu in orice fel, Membrul are urmatoarele optiuni: (1) sa intrerupa Serviciul; (2) sa renunte la calitatea de Membru la Serviciu; (3) sa instiinteze SalaBucuresti.ro pentru terminarea Serviciului. La terminarea Serviciului, dreptul Membrului de a folosi Serviciul si software-ul aferent inceteaza imediat. Membrul nu va avea nici un drept sa ceara iar SalaBucuresti.ro nici un fel de obligatie de a trimite sau retransmite orice mesaje netrimise sau necitite ale membrului catre sau dinspre oricare terta persoane.

13. Conditii de participare la promotion(**) si publicitate
Membrul poate intra in corespondenta sau participa la actiuni de promotion cu firme care isi desfac produsele si sau serviciile prin Serviciile SalaBucuresti.ro. Orice asemenea corespondenta sau promotion, inclusiv livrarea si plata bunurilor si a serviciilor, sau orice alte conditii, garantii sau reprezentatii asociate cu asemenea corespondenta sau actiuni de promotion se desfasoara in exclusivitate intre Membru si organizatorul actiunii de promotion.
SalaBucuresti.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate, obligatie sau raspundere legala pentru orice parte a acestei corespondente sau promotion. (**)Promovari, sampling, vizionari, prezentari produse si/sau servicii, imagini, muzica, filme, spectacole etc.

14. Drepturi de proprietate asupra continutului
Atat vizitatorul cat si Membrul recunoaste ca continutul, incluzand dar nu limitandu-se la text, software, muzica, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale continute in publicitatea sponsorizata sau informatie comerciala distribuita prin accesarea SalaBucuresti.ro sau/si e-mail prezentata Membrului prin Serviciu ("Continut") de catre SalaBucuresti.ro si organizatorii de promovare, sunt protejate prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate, patente sau alte legi si drepturi de proprietate. De aceea, Vizitatorului cat si Membrului ii este permis sa foloseasca acest Continut numai cu autorizare expresa a Serviciului sau a organizatorilor de promotion. Vizitatorul sau Membrul nu poate copia, reproduce, distribui sau crea produse derivative din respectivul Continut fara acordul expres al Serviciului sau a organizatorului de promovare.
Membrul este raspunzator in totalitate de continutul tuturor mesajelor (text si/sau imagini) adaugate sau modificate de catre persoana sa pe acest site, inclusiv utilizatorii ce isi inscriu siteul in directorul web, chiar daca sunt validate de catre un operator uman (sunt verificate integritatea continutului, a datelor de contact, ortografia, dar nu sunt verificate din punct de vedere al veridicitatii lor, intrucat doar membrul este raspunzator de acest lucru). Singura exceptie sunt datele furnizate de catre salile inscrise in directorul SalaBucuresti.ro si fotografiile aferente. Inscrierea fotografiilor din sali presupune implicit acordarea dreptului de folosire pentru prezentarea salilor in cadrul SalaBucuresti.ro si/sau in scopuri de publicitate/newsletterelor/mesajelor promotionale catre membri/abonati/terte parti.


15. LEGI
Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Intrucat SITE-ul poate fi accesat din locatii externe si diferite tari din intreaga lume, iar fiecare dintre aceste tari sa aia legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesararea site-ului atat noi (Salabucuresti.ro) cat si dumneavoastra (utilizator), suntem de acord ca la toate chestiunile legate de utilizarea si continutul acestui SITE, sa se aplice legislatia din Romania. De asemenea, prin prezentul document, va exprimati acordul si va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania.

16. Politica de confidentialitate privind COOKIE-urile

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt niste fisiere mici, in mod normal din cifre si litere pe care il trimitem la fisierul cookie al browserului folosit de dumneavoastra pe hard diskul calculatorului dumneavoastra, fisier transmis de catre serverul nostru web. Prin aceste cookie-uri, se pot oferi utilizatorului pagini web personalizate precum si accesul la anumite sectiuni alte site-ului, scopul principal fiind de a face experienta cu site-ul nostru sa fie mai personala si sa raspunda nevoilor individuale ale utilizatorilor.

In functie de necesitate, SalaBucuresti.ro foloseste cookie-uri pentru a stoca informatiile despre preferintele unui utilizator. Agentiile de publicitate si alti terti pot folosi de asemenea cookie-uri sau scripturi pentru a urmari activitatea vizitatorului pe site-ul nostru pentru a arata mesaje publicitare si alte informatii utile. Acest tracking este facut direct de terti prin serverele lor si intra sub incidenta propriilor lor politici de confidentialitate.

SalaBucuresti.ro poate folosi doua tipuri de cookie-uri :
a) cookie-uri de sesiune - sunt niste cookie-uri temporare care sunt stocate pe harddiskul dumneavoastra prin intermediul browserului dumneavoastra pana cand sesiunea browser se incheie. Aceste cookie-uri sunt destinate anumitor aplicatii si/sau functii de pe acest site si sunt obligatorii pentru a functiona normal.
b) cookie-uri persistente - sunt folosite pentru a oferi o experienta mai buna utilizatorului si raman in fisierul cookie al browserului utilizat de dumneavoastra pentru o perioada mai lunga. Perioada poate varia in functie de ce alegeri faceti in setarile browserului de Internet. Aceste cookie-uri persistente permit ca informatia sa fie transmisa catre un server web de fiecare data cand un anumit utilizator acceseaza acel site. Aceste cookie-uri mai poarta denumirea de cookie-uri de urmarire (tracking cookies) si sunt folosite in general pentru anumite statistici privind traficul, etc, dar si in alte scopuri.

Controlul Cookie-urilor
Orice vizitator isi poate modifica setarile browserului in cazul in care are griji legate de grijile privind anumite griji ale informatiilor de intimitate. Dezactivarea cookie-urilor pentru toate site-urile nu este recomandata intrucat poate interfera cu folosinta unelor site-uri. Cea mai buna optiune este sa se activeze/dezactiveze cookie-uri in functie de site. Orice vizitator poate consulta documentatia browserului folosit pentru instructiuni despre cum poate bloca cookie-urile si alte mecanisme de tracking.
Va precizam faptul ca anumite caracteristici precum si functionarea la capacitate maxima ale site-ului SalaBucuresti.ro nu vor fi disponibile daca cookie-urile vor fi dezactivate.Pentru a bloca cookie-urle trimise de catre SalaBucuresti.ro puteti adauga site-ul www.salabucuresti.ro, in functie de browserul folosit, pe o lista in care cookieurile sunt blocate pentru acest site.

Cookie-uri ale unei terte parti
SalaBucuresti poate folosi teri pentru anumite reclame sau pentru optimizarea comunicarilor de marketing. Acesti terti pot masura eficienta reclamelor in scopul personalizarii continutului publicitar. Informatii ce pot fi colectate de catre terti pot fi: date privind geolocatia (asa cum reiese din adresa IP), sau alte date.

Localizarea si analiza
SalaBucuresti.ro foloseste pentru optimizarea comunicarilor de marketing software-ul analitic Google Analytics oferit de Google Inc. Acesta permite localizarea online a comportamentului vizitatorilor si ofera anumite date privind ora, locatia geografica, numarul de vizite si alte date ce tin de utilizarea acestui site, precum si date legate de sex, varsta sau alte interese. Aceste informatii colecatate de Google sunt anonime fiind stocate pe serverele Google si nu sunt legate de datele cu caracter personal. SalaBucuresti.ro nu impartaseste aceste informatii acu alti terti pentru uzul lor independent. In cazul in care nu doriti sa furnizati niciun fel de date privind Google Analytics, puteti opta in orice moment pentru acest lucru instaland o extensie pentru browserul dumneavoastra. Puteti face acest lucru accesand:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Nota speciala despre produsele Google
Orice reclame service de catre Google Inc si alte companii afiliate pot fi controlate prin cookie-uri. Aceste cookie-uri ajuta Google sa ofere mesaje publicitare bazate pe vizitele pe acest site si alte site-uri care folosesc serviciile de publicitate Google. Daca nu doriti acest lucru, va puteti documenta despre cum sa optati pentru interzicerea accesului pentru Google la folosinta cookie-urilor. Orice cod tracking facut de Google prin cookie-uri si alte mecanisme intra sub incindenta politicii prorpii de confidentialitate ale Google. In cazul in care nu doriti aceste cookie-uri de la Google, va rugam consultati politica privind produsele Google pentru a afla cum puteti opri cookie-urile pentru site-urile Google.
Pentru a oferi rapoarte in scopul intelegerii comportamentului si analizei vizitatorilor pe acest site, SalaBucuresti a integrat anumite produse Google (Display Advertising) cum ar fi: Remarketing, Google Display Network Impression Reporting, DoubleClick Campaign Manager sau Google Analytics Demographics and Interest reporting. Utilizand "setarile reclamelor", va puteti controla /dezactiva anumite date despre dumneavoastra accesand https://support.google.com/adsense/troubleshooter/1631343 si http://www.google.ro/settings/ads. Totodata, recomandam sa cititi polita Google privind produsele sale:http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/


Modificari ale politicii noastre de confidentialitate
Orice schimbari viitoare vor fi afisate pe aceasta pagina. SalaBucuresti.ro nu este obligat sa furnizeze informatii privind schimbarea politicii de confidentialitate, utilizatorii fiind singurii responsabili sa verifice regulat politica noastra de cookie-uri pentru orice noutati/schimbari.

Utilizarea acestui Site presupune faptul ca ati acceptat prezenta politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentei politici, nu utilizati acest site.

Prezentele Conditii ale serviciului vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta. Vizitatorii, Membrii si SalaBucuresti.ro sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman. Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelate prevederi ramase in vigoare. Inabilitatea SalaBucuresti.ro de a aplica orice drept sau prevedere ale prezentelor Conditii ale serviciului nu va constitui o derogare de la aplicarea ulterioara a acestor drepturi in afara cazului in care acest lucru este incuviintat de catre SalaBucuresti.ro in scris. Vizitatorii si Membrii SalaBucuresti.ro sunt de acord ca orice cauza ridicata din sau cu referire la serviciile prezentate in SalaBucuresti.ro devine nula si neavenita. Prezentul regulament propus de SalaBucuresti.ro nu are nici o semnificatie legala sau contractuala, si se doreste a fi cu titlu informativ.

Solicitari de stergere a datelor si conturilor

Utilizatorii pot solicita stergerea contului si a datelor asociate cu acestea, prin trimiterea unui email la adresa contact@salabucuresti.ro . Cererea trebuie sa contina numele, adresa de e-mail a utilizatorului si cererea in mod express a faptului ca utilizatorul doreste stergerea contului si a datelor asociate cu acesta din baza noastra de date. Termenul de solutionare este de maxim 7 zile.