Armonita antrenament intern


Wilmark Academia de Baile


Wilmark Academia de Baile

Tip Sala : dans
Bucuresti - Sector 3, Zona Unirii

Adresa : Strada Justitiei, Nr. 54
Indicatii : in incinta Wilmark Dance Academy, etaj 3, cladirea Ascensorul

Telefon mobil : 0720.009.000
Telefon fix : 0311.079.011


Website : http://abl.wilmark.ro
Email :

Informatii verificate

Discipline:
Dansuri latino

Wilmarkinfiinteaza in 1998 “Danseaza cu Mine', care a devenit cea mai cunoscuta scoala de salsa, nu numai prin varietatea dansurilor care se predau, ci si pentru ca a reusit sa creeze o comunitate de prieteni iubitori de muzica buna.
Generatii de dansatori si prieteni eterni, au raspandit in continuare aceasta placere de a dansa.
Cu sprijinul ambasadelor latinoamericane si Ministerului Culturii se lanseaza oficial in anul 2002 in Romania “Academia de Baile Latinoamericano"
In 2005 se hotaraste sa largeasca orizonturile visului lui, de a invata toti romanii sa danseze Salsa si se intalneste cu dansatorii de la scoala de dans pentru a le propune sa faca parte din aceasta mare familie “Academia de baile Latinoamericano'. Astfel, fosti cursanti care au devenit dansatori, in momentul de fata sunt instructori ai primei si celei mai mari scoli de salsa din tara: Bodo, Oana, Costin si Ana, fiecare predand stiluri diferite in locatii diferite.

Scopul
este cel de a promova salsa si in general muzica latinoamericana oferind posibilitatea cursantilor de a-si alege stilul preferat (Columbian Style, New York, Mambo, L.A., Salsa Puertoricana, Salsa Cubana). Evident, se preda in continuare celelate genuri musicale din Caraibe, cum sunt merengue, cumbia, bachata, cha-cha, raggaeton, latino si dansuri de grup
.
ObiectivulAcademiei de Baile estepromovarea dansului latino american, atat prin organizarea unor cursuri de initiere sau perfectionare, cat si prin participarea la diverse spectacole si evenimente mondene.
Academia de Bailedispune de instructori cu o vasta experienta in predare, spectacole, iar interesul nostru este de a crea un mediu propice unde va puteti relaxa si intretine fizic. Noi va initiem in arta dansului latino, precum salsa, merengue, rueda, bachata, dansuri de grup.


Data ultimei actualizari: 25.01.2012
Pagina vizualizata de 2868 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic
Help Ioana

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti