Promoveaza-te prin portalul Salabucuresti.ro


Cum transformi pasiunea pentru sport in cariera


Cum transformi pasiunea pentru sport in cariera? Legatura intre sport si antreprenoriat. 

Iulian Dinu, antrenorul vedetelor, a reusit sa-si transforme pasiunea in cariera.

Dupa succesul pe care l-a avut timp de 5 ani cu Fitness Education School, Iulian Dinu lanseaza Business Education School, scoala de business care promite informatiile necesare pentru un business de success!

Iulian DinuIulian Dinu CEO Fitness Education School

si-a inceput cariera de antrenor personal de la 18 ani, urmand si absolvind cursurile Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret. Dorinta lui de perfectionare in domeniul sportiv l-a motivat sa isi continue studiile, absolvind scoala Postuniversitara de Preparatori Fizici la UNEFS si Masterul de Management in Activitati Sanitare la ASE. In prezent este student la Masterul in Psihologia Sportiva din cadrul universitatii Titu Maiorescu.

Dupa 3 ani ca angajat la diferite Sali de fitness, Iulian Dinu a decis sa lucreze pe cont propriu ca si antrenor personal freelancer. Datorita ambitiei si perseverentei pe care o are, Iulian a urmat toate cursurile de fitness la vremea respectiva si a ajuns antrenor personal al vedetelor. Nume precum Sylvia Sirbu (artist), Dj. Harra (artist), Matei Negrescu (model/actor), Alexandru Constantin (prezentator Prima Tv) au trecut prin studioul lui de antrenamente personale PersonalTrainerStudio.

Dorind sa vina cu un plus de informatii si cunostinte pe care sa le transmita mai departe tuturor celor pasionati de fitness si nutritie, Iulian a decis sa isi infiinteze propria scoala de fitness, Fitness Education School, in care au fost introduse module de nutritie sportiva, marketing si management in personal training, psihologie sportiva.

 

 

 

Fitness Education School
Lansata pe piata din Romania de 5 ani de zile din pasiunea pentru sport, sanatate si excelenta, Fitness Education School a format aproximativ 2500 de cursanti in peste 13 orase din Romania, avand in componenta peste 40 de formatori cu experienta pe domeniul fitness-ului si al nutritiei: Campioni Nationali, Campioni Internationali, Campioni Balcanici si Doctori Nutritionisti.

Dupa succesul pe care l-a avut timp de 5 ani de zile cu Fitness Education School, Iulian Dinu se dedica unui nou proiect, complet diferit de domeniul fitness-ului: Business Education School, care ofera cursuri autorizate de catre Ministerul Muncii: Antreprenor, Coaching, Comunicare si PR, Marketing Manager, Marketing Online si PPC – Pay Per Click


Business Education School

Business Education School se adreseaza tuturor celor care au o experienta de la 0-3 ani in domeniul business-ului, se adreseaza pasionatilor, indraznetilor, viitorilor antreprenori ai tarii care isi doresc sa isi infiinteze propria lor afacere, sa o promoveze, folosind cunostinte de baza si aplicabile pentru orice domeniu.

“Conquer Your Future!” – Cucereste-ti viitorul! Acesta este motto-ul Business Education School, care a venit din dorinta de excelare, de perfectionare si de dezvoltare a unui viitor de success.

Business Education School pune la dispozitie cursuri complexe, care nu se bazeaza doar pe forma teoretica ci si pe cea practica, pe discutii libere, pe proiecte de grup care sa pregateasca cursantii cu adevarat pentru viitorul lor. Vor invata ce inseamna lucrul in echipa, provocarile la care vor fi supusi in cariera lor, greutatile si depasirea lor, dar si cum sa atinga succesul si sa il pastreze.

Pagina vizualizata de 3357 ori.