Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Valentin Bosioc


 • Valentin Bosioc
 • Valentin Bosioc
 • Valentin Bosioc

Tip Sala :
Bucuresti - Sector 4, Zona Unirii

Adresa :

Telefon mobil : 0745494761


Website : http://www.ValentinBosioc.com/
Email :

Informatii verificate

Discipline:
Antrenori Personali BucurestiInstructori Aerobic BucurestiInstructori Fitness Bucuresti

PROFIL ANTRENOR PERSONAL VALENTIN BOSIOC

Ocupatia in prezent: Antrenor personal, instructor aerobic-fitness, tehnician nutritionist, formator.


Ani in industrie: 15

Despre Valentin Bosioc: Valentin Bosioc este instructor fitness, antrenor personal si tehnician nutritionist cu acreditari recunoscute pe plan national si international. I-a placut sportul inca din tinerete. A inceput cu clasicul "tras de fiare", a continuat cu judo, box, fotbal,rugby, aikido si altele. Ii place tot ce inseamna miscare, este la curent cu tot ce misca in industria wellness din tara si din afara. Totul a plecat din pasiune, ajungand sa transforme un hobby in stil de viata si chiar in profesie, desi la origini este inginer.
A lucrat si lucreaza in diferite sali si cluburi sportive, dar si la domiciliul clientilor, dezvoltand un concept de antrenament denumit generic F.B.I. (Full Body Ignition), cu rezultate foarte bune: arderea grasimilor (pana la 1000 calorii intr-o sedinta), cresterea fortei, cresterea rezistentei, cresterea vitezei, tonifierea musculaturii si imbunatatirea stilului de viata.

Fiind initial autodidact, timp de 15 ani a invatat si experimentat pe propria persoana ce inseamna sport facut cu cap, o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos, ulterior perfectionandu-si cunostintele in domeniu prin cursuri specializate si conventii nationale si internationale. Crede ca in industria fitness/wellness totul se misca cu o viteza ametitoare si daca nu te pui la curent cu absolut orice, daca nu esti intr-o continua invatare, risti sa nu mai tii pasul si sa ramai in urma. Tocmai de aceea are o stransa legatura cu lumea online, are un blog nisat pe wellness (ValentinBosioc.com), o pagina de facebook (Valentin Bosioc Sports). I-a placut intotdeauna sa ofere un sfat sau o mana de ajutor, drept dovada are o comunitate foarte mare adunata in jurul lui pe toate retelele sociale si pe blog.
Valentin a antrenat persoane publice si mai putin publice, chiar daca a lucrat cu celebritati, a facut treaba la fel pentru toata lumea. A oferit intotdeauna rezultate sanatoase si vizibile.
In prezent Valentin are numeroase aparitii in presa de specialitate, prezente la conventii si evenimente wellness, plus un eBook de succes: "Calea spre un abdomen perfect".
Considera ca ai nevoie de cateva ingrediente indispensabile pentru a avea o viata sanatoasa si lunga: echilibru, pasiune, perseverenta, fara excese, fara abtineri, bun simt si o atitudine pozitiva. Din punctul lui de vedere un bun antrenor personal trebuie sa isi cunoasca foarte bine oamenii cu care lucreaza, sa le ofere antrenamente personalizate in functie de target si obiective, sa ii devina un bun prieten si chiar confident la nevoie.

Are un motto simplu, dupa care se ghideaza in viata si dupa care isi indruma mereu oamenii cu care lucreaza: Toate bune, spor(t) in toate!

De ce sa te antrenezi cu mine: Am mentionat in textul de mai sus.

Tipuri de servicii oferite: antrenament personal 1:1, consultanta online, antrenament grup semi-personalizat, diete personalizate si antrenamente bine definite in functie de target si obiectiv.
Pret sedinta antrenament: preturile difera in functie de locatie si de pachetul ales. pentru detalii te rog sa ma contactezi

Certificari / Specializari: instructor aerobic-fitness, antrenor personal, tehnician nutritionist. Specializari atat in tara cat si in strainatate, diplome acreditate si recunoscute national si internationalWorkshop-uri:diferite workshopuri si supracalificari, conventii si webminarii

INFORMATII SPECIFICE ANTRENORI PERSONALI (PERSONAL TRAINER)

Ani de experienta in domeniu: 15
Tipul de client preferat:lucrez cu oricine, indiferent de varsta sau probleme
Sector preferat pentru antrenament: sector 4 si 3.
Salile preferate pentru antrenament: 168 sport station, activ club, uzina crossfit sau alte Sali cu aplicarea unor termeni si conditii. Sau la domiciliul clientului (birou, parc, acasa)
Nr de clienti saptamanali: 13 - 23
Pagina vizualizata de 7060 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

 • Superfit
 • Let's Rock
 • Doctor Info Ro
 • Fitness Education - cursuri instructor fitness
 • Instructor Personal Iulian Dinu
 • Anunturi Sportive
 • Triumf Romania
 • Federatia Romana Sportul Pentru Toti