Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Iulian Dinu si Andreea Dinu - Doi instructori cu experienta


Pentru ca stim ca acorzi importanta antrenamentelor fitness/aerobic, ne-am decis sa facem un articol despre doi antrenori din Bucuresti: Iulian Dinu si Andreea Dinu

Daca ti-ai pus intrebarile:
 • Cat ar trebui sa dureze o sedinta fitness?
 • Care sunt cele mai bune exercitii pentru abdomen?
 • Cate repetari fac daca vreau sa pun masa musculara?
 • Ce exercitii trebuie sa fac pentru a slabi?
 • Care este dieta potrivita pentru mine?

Inseamna ca ai nevoie de putin ajutor.

Recomandarea noastra ar fi sa nu te lasi influentat de tot ce scriu ziarele, revistele online sau de parerile cunostintelor si sa urmezi sfaturile unor profesionisti din domeniu. Vom prezenta doi instructori fitness/aerobicacreditati, care fac sedinte de personal training contra cost.

Iulian Dinu

IIulian Dinu - instructor fitness, aerobic si tae-bo, personal trainerulian Dinu este instructor de fitness, aerobic, tae-bo si personal trainer.

Pasionat de sport si miscare, a reusit sa aduca pasiunea la un nivel profesional si sa-i ajute pe cei din jurul sau sa devina mai sanatosi.

Considera ca aceasa meserie este una palpitanta, frumoasa, in care pune intotdeauna multa pasiune si incearca, incontinuu, sa tina pasul cu toate schimbarile din domeniu. A absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializandu-se in kinetoterapie si motricitate speciala, asadar putem spune ca in ceea ce priveste recuperarea, Iulian este un adevarat specialist.

Pe langa studii, acesta a absolvit mai multe cursuri legate de fitness, nutritie sau wellness, in asa fel incat nu rateaza nicio noutate din acest univers al sanatatii si al miscarii fizice.

Iulian poate, de asemenea, sa ofere sfaturi nutritionale pentru slabire, crestere in greutate, intretinere corporala sau refacere a organismului. Mai mult decat atat, poate recomanda diferite suplimente nutritive, in functie de necesitatile fiecaruia.

Un antrenament cu Iulian este, pe cat de eficient, pe atat de distractiv, avand in vedere ca acesta, ca personal trainer, este alaturi de client pe toata durata antrenamentului, oferind atat suport in realizarea exercitiilor, cat si suport psihologic. Monitorizeaza toate schimbarile si incearca sa transforme antrenamentul intr-unul placut, in asa fel incat oricine se va antrena cu Iulian va descoperi frumusetea si beneficiile miscarii fizice.

Este important de retinut faptul ca acesta cunoaste nenumarate modalitati de antrenament, de la cel clasic pana la antrenamente BOSU, cu Kettlebell sau cu TRX-ul.
Antreneaza-te cu Iulian Dinu !

Contact :
Website: http://www.iuliandinu.ro
Email:
Telefon: 0720.239.389


Andreea Dinu

Andreea Dinu - instructor fitness, aerobic, tae bo, personal trainerAndreea Dinu este antrenor personal, instructor de fitness si aerobic, preda clase de ABT, Step Aerobic, Pilates si Combat, pe care le poate practica si ca personal trainer.

Fiind, de mica, pasionata de miscare si sport, a inceput sa-si dezvolte abilitatile prin gimnastica ritmica, iar mai apoi dans sportiv.

Pasiunea pentru sport a inceput prin predarea unor clase de dans, aerobic si intretinere corporala pentru copii. S-a specializat, absolvind cateva cursuri in domeniu, iar acum doreste sa ajute cat mai multe persoane sa descopere beneficiile unui stil de viata sanatos. Considera ca cel mai important este echilibrul dintre o dieta sanatoasa, un antrenament eficient si o gandire pozitiva.

Andreea considera ca beneficiile antrenamentelor personale sunt multiple: ajutorul venit de la o persoana cu experienta in domeniu, increderea pe care o ofera un antrenor personal, faptul ca acesta cunoaste foarte bine nevoile clientului si intelege necesitatile organismului acestuia, libertatea clientului de a-si alege locul in care sa desfasoare antrenamentul (la sala, in aer liber sau acasa).

Toate acestea au indemnat-o pe Andreea sa fie intr-o continua perfectionare, sa-si dezvolte abilitatile si sa evolueze in ceea ce priveste experienta in domeniu. Acum, este pregatita sa faca fata oricarei situatii.

Mai mult decat atat, considera ca motivatia si increderea sunt doua dintre cele mai importante puncte de plecare in dezvoltarea unui stil de viata sanatos, iar Andreea este un personal trainer care are capacitatea de a aduce orice persoana la un nivel in care sanatatea devine o adevarata placere.

Website : http://www.andreeafitness.ro
Email :
Telefon : 0784.740.760
Iulian Dinu, Andreea Dinu - instructori fitness aerobic

Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic
Help Ioana

Parteneri Sala Bucuresti

 • Superfit
 • Let's Rock
 • Doctor Info Ro
 • Fitness Education - cursuri instructor fitness
 • Instructor Personal Iulian Dinu
 • Anunturi Sportive
 • Triumf Romania
 • Federatia Romana Sportul Pentru Toti